Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Actie Meijer VR950

Inruilactie Meijer VR950

Bent u op zoek naar een geweldige zit-veegmachine voor een goede prijs? Kijk dan niet verder want tot 30 april is onze best verkochte veegmachine in de aanbieding! Profiteer nu van een goede inruildeal van wel 3380 euro.

Wilt u meer informatie over deze actie? Bel ons dan op 0342 - 414 361 en vraag naar de actie.

Bent u op zoek naar een nieuwe machine of een occasion en heeft u een machine om in te ruilen? Neem dan ook contact met ons op! Wij kunnen u een passend voorstel doen.

Informatie over de Meijer VR950

De MEIJER VR950 is één van onze meest populaire modellen. Deze opzit-veegmachine is breed inzetbaar, is uiterst betrouwbaar. Mede door het robuuste frame is langdurig gebruiksgemak gegarandeerd.

 

Betrouwbare en onderhoudsarme veegzuigmachine

De veegmachine is vrijwel volledig opgebouwd uit staal. De MEIJER VR950 is rondom voorzien van massief rubberen stootbumpers. De container, met een capaciteit van 62 liter, kan eenvoudig worden verwijderd en geleegd. 

De veegmachine heeft zes patroonfilters, beschikt over een elektrische filterschudder en heeft een filteroppervlak van 6 m2. Standaard wordt de machine voorzien van  een polyester filter. Optioneel is deze verkrijgbaar in HEPA. 

Levering, onderhoud en reparatie van uw veegmachine

Metech is dealer en fabrikant van Meijer Machines. Hierdoor kunnen we u snel de Meijer VR950 veegmachine leveren. Of u nu wilt kopen, huren of leasen. Metech biedt u standaard 1 jaar garantie op nieuwe veegmachines. Ook bieden we u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten voor uw veegzuigmachine. U bent dan verzekerd van periodiek onderhoud dat de levensduur van uw opzitveegmachine verlengt. En mocht er een spoedreparatie op locatie nodig zijn, dan staan de monteurs van Metech voor u klaar.

 

Support