Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Branches

Voor elke branche een geschikte machine

Bedrijven uit nagenoeg alle branches kunnen goed uit de voeten met onze schoonmaakmachines. Een aantal sectoren klopt heel vaak bij ons aan. Daardoor weten we wat er speelt en snappen we binnen no time wat je nodig hebt. Zit jouw bedrijf in een andere branche? Ook dan zetten we alles op alles om de juiste machine te vinden.

  • Automotive
  • Industrie
  • Parkeergarages
  • Warehousing

 

Automotive

Zit je in de automotive sector? Dan heb je vaak te maken met vette vloeren. Bijvoorbeeld door olieresten. Onze veeg- en schrobmachines doen ook bij jou in de werkplaats hun werk!

Industrie

Werk je in de industrie, bijvoorbeeld bij een metaalbedrijf of de machinebouw? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar machines voor het zwaardere schoonmaakwerk. Onze opzitmachines laten ook de grootste oppervlakken glanzen zoals ze nog nooit gedaan hebben!

Parkeergarages

In een parkeergarage wordt het snel vuil. Auto’s nemen modder, bladeren en ander vuil van buiten mee naar binnen. Soms lekken ze vloeistof. Maak je het parkeerdek regelmatig schoon, dan komen bezoekers sneller weer terug. Dankzij onze industriële machines ziet je parkeergarage er snel weer representatief uit.

Warehousing

Bij het opslaan en vervoeren van goederen of bepaalde stoffen gaat weleens iets mis. Dat zorgt voor vlekken. In een opslagruimte moeten veegmachines en schrobmachines niet alleen grote oppervlakten reinigen. Ook de ruimtes tussen, naast en onder stellages wil je schoon hebben. Met de juiste combinatie aan materieel gaat dat honderd procent lukken!

Staat je branche er niet bij?

We geven je op deze pagina een indruk van sectoren waar we vaak voor werken. Dat betekent niet dat we ons specifiek op hen richten. Je bent ook meer dan welkom als je werkzaam bent in een andere sector. Dus: schroom niet en neem contact op.