Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Kopen, huren, leasen

Je kunt veegmachines en schrobmachines kopen, leasen en huren. Je hebt keuze uit ons ruime assortiment. Benieuwd wat bij jouw bedrijf past?

Kopen

Een schoonmaakmachine koop je niet even snel. Daarom adviseren we je altijd over al onze modellen. En wanneer je dan een machine koopt, is hij helemaal van jou. Dat geeft jou zekerheid. Weet je niet goed hoe je de machine moet onderhouden? Met onze onderhoudsservice gaat je machine lang mee. En als ‘ie kapot is, staan wij weer voor je klaar. Een schoonmaakmachine kopen was nog nooit zo voordelig!

Leasen

Je kunt ook een machine leasen. Veel bedrijven maken hier al gebruik van. Dat heeft enkele voordelen:

  • Je liquiditeit wordt behouden. Dat betekent dat je kapitaal beschermd is en je ratio’s verbeteren.
  • Geen hoge aanschafkosten. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. Dat biedt zekerheid.
  • Meer flexibiliteit. Je kunt altijd je machine vernieuwen en de leaseovereenkomst uitbreiden. Zo kun je gebruik maken van de laatste technologieën en snufjes op schoonmaakgebied. 
  • Je kunt een machine al leasen vanaf € 5.000,-. Daarnaast kun je kiezen uit een looptijd van 1 tot 6 jaar. Dat maakt leasen ook voor jouw bedrijf gunstig.

 

Huren

Het is mogelijk om bij ons een schoonmaakmachine te huren. Voor de gewenste periode kun je bij ons een machine aanvragen, tweedehands of nieuw. Op die manier heb je een schoonmaakmachine voor de tijd dat jij ‘m nodig hebt.

Wat is er voor jouw bedrijf mogelijk?

Bij ons heb je allerlei mogelijkheden om je vloer brandschoon te krijgen. Al onze machines zijn te koop, te lease en te huur. Niet helemaal zeker over welke keuze je moet maken? En welke voordelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn? Wij adviseren je over de beste keus.
Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Aarzel niet en neem contact met ons op!