100+ beoordelingen
4.6/5
Meijer lanceert twee nieuwe veegmachines
Meijer lanceert twee nieuwe veegmachines

Meijer lanceert twee nieuwe veegmachines

15 september 2021
0 Reacties

Meijer lanceert twee nieuwe robuuste zit-veegmachines, de Meijer VR1350 Plus en de VR1450 Plus. ‘Deze veegmachines zijn voor specifieke toepassingen erg interessant’ zegt Kees Wisse, commercieel directeur bij Metech. ‘Met deze twee veegmachines brengen we ons veegmachineaanbod uit naar 14 Meijer modellen.

VR1350 Plus en VR1450 Plus

De Meijer veegmachines zijn robuuste veegmachines voor zowel binnen als buitenterreinen. Dit zijn machines die bijna nergens voor terugdeinzen. Dit is de rede dat deze machines uitermate geschikt zijn voor de zware industrie. Met een veegcapaciteit van 10.150 m2 per uur veegt hij in no-time ruimtes en terreinen met diverse ondergronden. Het hydraulisch hooglossysteem maakt het afvoeren van afval eenvoudig.

De machines laten je op een prettige manier je schoonmaakronde doen. Met maar liefst 230 liter inhoud in de vuilbak maak je in een keer een middelgroot magazijn of loods schoon. Daarnaast heeft deze machine een filteroppervlak van 7 m2. Deze machine zijn leverbaar in een Diesel, Accu en een LPG variant.

Het verschil van deze machines is dat de Meijer VR1450 Plus 10 centimeter meer veegbreedte heeft.

Metech veegmachines en schrobmachines
Meijer VR1450 Plus

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top 10 Tips voor het kopen van een goede, gebruikte veegmachine

Top 10 Tips voor het kopen van een goede, gebruikte veegmachine

Roy Brouwer
Roy Brouwer
5 oktober 2021
Het kopen van een gebruikte veegmachine kan lastig zijn. Je wilt er zeker van zijn dat hij in goede staat is, maar je moet er ook een vinden tegen een betaalbare prijs. Gelukkig voor jou hebben we deze lijst met 10 tips samengesteld om je te helpen de best mogelijke gebruikte veegmachine te kopen!
Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2023. Metech