Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Merken

Ben je op zoek naar een schoonmaakmachine van een specifiek merk? Onze nieuwe machines zijn allemaal van het merk Meijer. Wil je een tweedehands veegmachine of schrobmachine? Dan heb je de keuze uit verschillende andere merken, zoals Kärcher, Taski of Nilfisk. Wil je een machine eens in het echt bekijken? Dan ben je aan De Landweer in Barneveld letterlijk aan het goede adres. In onze showroom laten we alle machines graag aan je zien. Daar blijft het niet bij. Ook reinigingsmiddelen en industriële zuigers staan daar voor je klaar.

Ons eigen merk

Naast alle toonaangevende merknamen in ons assortiment hebben we ook een eigen merk: Meijer. Daar zijn we natuurlijk beretrots op. Dankzij onze kennis en ervaring doen ze qua kwaliteit niet onder voor andere machines. In 2014 introduceerden we de eerste Meijer veegmachine. Die staat nog steeds bekend om zijn degelijkheid en eenvoudige bediening. Inmiddels zijn er tientallen modellen bij gekomen. Je kunt de rijdende én achterlopende Meijer machines met diverse veegbreedtes bewonderen in onze showroom. Ben je al benieuwd? Bekijk dan het overzicht.

Andere merken

Ons eigen merk Meijer is een echte krachtpatser. Maar naast nieuwe machines, hebben we ook gebruikte machines van verschillende merken in huis. Benieuwd welke merken dat zijn? Een overzicht van de merken die we nu op voorraad hebben vind je bij onze occassions.