Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Occasion Factory Cat reinigingsmachine

Denkt u na over een factory cat veegmachine of schrobmachine? Een slim idee! Met een factory cat veeg- en schrobmachine heeft u altijd een schone vloer. De industriële veegmachines worden gebruikt in winkels, scholen, fabrieken, magazijnen, sporthallen, stations en vliegvelden.

Occasion Factory Cat

Factory Cat veegmachines en schrobmachines komen van Amerikaanse bodem. Deze machines staan bekend om hun sterke constructie en lange levenduur. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Een factory cat veegmachine is dankzij de robuuste stalen constructie, de massieve banden en het slijtvaste bouwstoffilter zeer onderhoudsarm.

Occasion veegmachine of veegzuigmachine van Factory Cat

Metech is dealer van Factory Cat veegmachines en veegzuigmachines. U kunt bij ons bijvoorbeeld de Factory Cat 34 HD TR veegzuigmachine kopen, huren of leasen. Ook beschikken we regelmatig over occasion veegmachines van Factory Cat. Daarnaast verzorgen we onderhoud, revisie en reparatie van uw veegmachines. Dat doen we met een team van gespecialiseerde servicemonteurs. Bekijk direct onze actuele occasion veegmachines. Verder zijn populaire types van dit merk: Factory Cat 350 cilindrisch, Factory Cat Magnum en de Factory Cat XR.

Advies, demonstratie of offerte voor een occasion Factory Cat?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de Factory Cat veegmachines. Ook komen ze graag langs voor een demonstratie van deze industriële veegzuigmachine. Liever direct een scherpe offerte? Neem contact op met Metech via 0342 - 414 361 of info@metech.nl en u heeft binnen 24 uur een prijsvoorstel voor een Factory Cat.

Waarom Metech?

Een schone vloer werkt prettiger, is gezonder voor uw werknemers en vormt een visitekaartje richting bezoekers. Kies daarom voor de factory cat veegmachines, schrobmachines en stofzuigers van Metech. Krachtige en degelijke machines die intensief reinigen. Maar wel eenvoudig te bedienen en comfortabel in gebruik zijn. Of het nu gaat om nieuwe reinigingsmachines of voordelige occasions.

Metech heeft een enorm assortiment veegmachines en schrobmachines, nieuw en gebruikt. Doordat wij meer dan 150 machines standaard op voorraad hebben kunnen wij supersnel leveren. Elke dag zetten wij ons in om de snelheid en kwaliteit te verhogen. Wij kunnen binnen 24 uur een monteur op locatie hebben. Neem contact op. Dan gaan we samen voor het schoonste resultaat!