Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Fimap schrobmachines en veegmachines

Fimap, opgericht in 1988, is een Italiaanse producent van schrobmachines en veegmachines. Vanuit het hoofdkantoor net buiten Verona werkt Fimap aan innovatieve reinigingsmachines die snelheid, comfort en efficiency combineren. De Fimap veegmachines en Fimap schrobmachines worden gebruikt in winkels, scholen, fabrieken, magazijnen, sporthallen, stations, vliegvelden en op nog veel meer plekken.

Wilt u weten welke reinigingsmachine bij u past? Doe net als vele andere bedrijven de gratis reinigingsmachinecheck en ontvang binnen enkele uren een advies van onze specialisten!

Tweedehands Fimap schrobmachine of schrobzuigmachine

Van de compacte Genie E, een schrobmachine voor kleine ruimtes. Tot de Fimap, het paradepaardje van Fimap, die moeiteloos terreinen tot 30.000 vierkante meter schoonveegt. Fimap biedt schrobmachines en schrobzuigmachines voor elke toepassing. Metech levert geen nieuwe Fimap schrobmachines, maar heeft wel af en toe een gebruikte Fimap schrobmachine beschikbaar. Al onze occasion schrobmachines zijn technisch nagelopen en voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje. Bekijk direct onze occasion schrobmachines om te zien of we een Fimap op voorraad hebben.

Occasion veegmachine of veegzuigmachine van Fimap

De Fimap veegmachines en Fimap veegzuigmachines zijn er variërend van compacte accu-aangedreven achterloopmachines tot zeer grote opzitmachines met een dieselmotor. Metech ruilt regelmatig gebruikte reinigingsmachines in, waardoor we beschikken over een grote voorraad occasions waaronder af en toe ook een Fimap veegmachine. Voordat we ze aan u presenteren, vervangen we eerst slijtgevoelige onderdelen. Zodat ze weer jaren meegaan. . Bekijk direct onze actuele occasion veegmachines.

Welke reinigingsmachines zijn een alternatief voor Fimap?

Bent u benieuwd naar alternatieven voor een Fimap veegmachine of Fimap schrobmachine. Metech levert schrobmachines van Factory Cat, DEC en Ghibli. Het gaat om industriële reinigingsmachines van zeer hoge kwaliteit, die garant staan voor krachtige schrobprestaties. Ook de onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke veegmachines van Isal, Meijer en Factory Cat zijn aantrekkelijke alternatieven. Wilt u meer weten of advies bij het vergelijken van veeg- of schrobmachines? Neem contact op met Metech via 0342 - 414 361 of info@metech.nl.