100+ beoordelingen
4.6/5
Metech gaat samenwerking aan met Yale Nederland
Metech gaat samenwerking aan met Yale Nederland

Metech gaat samenwerking aan met Yale Nederland

9 juni 2020
0 Reacties

De Barneveldse onderneming Metech Sweepers & Scrubbers gaat samenwerking met Yale Nederland en enkele dealers die al geruime tijd met Metech zaken doen. Yale Nederland biedt heftrucks, magazijntrekkers, pallettrucks en meer aan in heel Nederland. Klanten van Yale Nederland kunnen voortaan MEIJER veeg- en schrobmachines direct aanschaffen bij Yale Nederland.

‘Ik ben blij dat we de handen ineen kunnen slaan met Yale Nederland. Op deze manier kunnen klanten van Yale Nederland gemakkelijker en via hun eigen contactpersoon geadviseerd worden op het gebied van reinigingsmachines”, vertelt Metech-directeur Job Meijer. “Ook hebben we op deze manier extra verkooppunten in Nederland erbij. Deze samenwerking past binnen de groei die we als bedrijf de afgelopen jaren doormaken.”

“Door het toevoegen van de MEIJER veeg- en schrobmachines kunnen wij onze klanten verder ontzorgen. We zijn daarom blij met deze samenwerking”, vertelt Yale Nederland commercieel directeur Peter van Popering.

De MEIJER veeg- en schrobmachines zijn inmiddels bekend in Nederland. We staan bekend om onze degelijke machines die het altijd doen. Daarnaast bieden wij een unieke service door altijd binnen 24 uur een monteur op locatie te hebben voor onderhoud. Deze service geldt ook voor klanten van Yale Nederland.

Meer weten?

Bent u klant van Yale Nederland en wilt u meer informatie over een MEIJER veegmachine of schrobmachine? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2023. Metech