100+ beoordelingen
4.6/5
Metech wil verder groeien met nieuwe commercieel directeur
Metech wil verder groeien met nieuwe commercieel directeur

Metech wil verder groeien met nieuwe commercieel directeur

30 september 2020
0 Reacties

BARNEVELD – Metech, de Barneveldse aanbieder van veeg- en schrobmachine, heeft een nieuwe commercieel directeur. Elspeter Kees Wisse (41) was al zeven jaar werkzaam voor Metech.

“We zijn enorm blij met Kees als commercieel directeur”, zegt Job Meijer, directeur en eigenaar van Metech. “Hij heeft zijn waarde al dubbel en dwars bewezen en is de juiste persoon om ons bedrijf verder te helpen groeien. Hij is een prettig en belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten. Die kennen zijn loyaliteit en klantgerichtheid natuurlijk al goed van zijn eerdere functies bij Metech als vertegenwoordiger en salesmanager.”

Metech veegmachines en schrobmachines
Kees Wisse is de nieuwe commercieel directeur bij Metech.

Wisse werk sinds september in zijn nieuwe rol bij Metech, dat inmiddels zestien jaar bestaat. Vanuit het eigen bedrijfspand aan De Landweer in Barneveld levert Metech veeg- en schrobmachines aan talloze klanten in binnen- en buitenland. De nadruk op kwaliteit, prijs en service maakt van Metech een gerenommeerde naam in de branche.

En ambitie is er dus nog genoeg bij Metech. Meijer: “We zitten bovenop de markt en werken dagelijks aan verdere groei. Het is fijn dat we daarvoor de juiste mensen hebben, zeker met Kees Wisse als commercieel directeur.”

Dit artikel verscheen in Business in Barneveld.

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2023. Metech