100+ beoordelingen
4.6/5
Nieuw gezicht bij Metech
Nieuw gezicht bij Metech

Nieuw gezicht bij Metech

8 februari 2021
0 Reacties

Vanaf vandaag hebben we een nieuw gezicht bij ons op kantoor. Arinda komt ons de komende 10 weken versterken! Ze stelt zich graag aan jullie voor:

Arinda: ‘Aangenaam! Mijn naam is Arinda Koster en ik ben aankomende 10 weken stagiair bij Metech Sweepers & Scrubbers. Ik richt me op taken welke te maken hebben met office en/of management, zoals bijvoorbeeld het adviseren van klanten via de telefoon. Wie weet krijgt u mij deze 10 weken nog een keer aan de lijn.

Ik ben eerstejaars student Office -en Managementsupport op het Hoornbeeck College Amersfoort. Dit is voor mij de eerste stage in deze richting en door deze oriënterende stage hoop ik erachter te komen of dit in de toekomst hét beroep is voor mij.

Het allerbelangrijkste is voor mij om te zorgen dat de klant altijd koning is. Ik vind het ontzettend leuk om met klanten in contact te zijn en hen hopelijk verder te helpen.

Ik hoop bij Metech nog meer te leren over hoe ik klanten netjes verder kan helpen en de juiste adviezen kan geven. Verder hoop ik de kunst van telefoneren nog verder te ontwikkelen. Overigens vind ik het ook heel belangrijk om te leren hoe het meedraaien in een bedrijf nou echt werkt.’

Arinda Koster

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2023. Metech