100+ beoordelingen
4.6/5
Nieuwe website Metech Sweepers & Scrubbers

Nieuwe website Metech Sweepers & Scrubbers

14 mei 2020
0 Reacties

Welkom bij Metech!

Ben je ooit eerder op onze website geweest? Dan zul je vast merken dat onze website er nu anders uit ziet. We hebben een nieuw design, een nieuw platform en nieuwe content op onze website geplaatst. Allemaal vanuit het oogpunt om jou, onze bezoeker, meer relevante informatie te kunnen geven. Op deze manier willen wij verder bouwen aan onze ambitie: Alle vloeren brandschoon!

Ben je voor het eerst op onze website? Welkom! Ben je op zoek naar een goede veegmachine of schrobmachine of wil je gewoon vrijblijvend onafhankelijk advies? Dan ben je bij Metech aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat jij, onze (potentiële) klant goed geholpen wordt. Dat doen we door jullie altijd te voorzien van:

  • Eerlijk en onafhankelijk advies
  • Binnen 24 uur op locatie zijn
  • Altijd een groot aanbod machines
  • De beste service van Nederland

Ben je gewoon maar even aan het rondkijken? Dan willen we dat je een goede indruk krijgt van ons bedrijf, onze mensen en onze service. Want het gaat ons maar om één doel: Blije klanten. Dit bereiken we door persoonlijke service te bieden en machines te leveren van uitstekende kwaliteit. Of dit nu een nieuwe Meijer machine is of een gereviseerde occasions. Van ons kun je altijd uitgaan van krachtige machines die werken. En mocht er een keer iets kapot of versleten zijn, dan sturen we binnen 24 uur een onderhoudsmonteur bij je langs. Zo kun je jouw bedrijfsvloer schoon en veilig houden. Want een schone vloer werkt nu eenmaal prettiger voor alle medewerkers.

Online ervaring

Zoals gezegd werken we iedere dag aan het verbeteren van onze service. We genieten van het klantcontact en de blije gezichten wanneer we een demonstratie doen en men denkt: Eindelijk een machine die de vloer schoon krijgt. Dit alles willen we ook online creëren met onze nieuwe website. Hebben jullie tips of opmerkingen over deze website, laat ze dan vooral aan ons weten. Dat waarderen we enorm.

Tot slot. Geniet van jullie bezoek en wie weet tot gauw!

Het Metech Team

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2023. Metech