100+ beoordelingen
4.6/5

De Bron’ BV is sinds 1953 leverancier van mineralen en veevoedergrondstoffen. Ook slaan zij (biologische) grondstoffen op- en over, vullen ze veevoedergrondstoffen in bigbags af, reinigen ze granen en zorgen ze voor transport over water. Sinds 2010 heeft het bedrijf een veegmachine van Metech voor het vegen van grote oppervlakken. Niet alleen binnen het bedrijf, maar ook buiten op het terrein doet de veegmachine van Metech goed dienst.

De ervaringen met de veegmachine VR1450 zijn positief. Werner van den Brandhof, mede-eigenaar van de Bron BV: “Het is een makkelijk bestuurbare en robuuste veegmachine. De machine zit robuust in elkaar, er gaat niet gauw iets kapot waardoor we er veel plezier van hebben.” Ook over de ervaringen met de dienstverlening van Metech is Werner positief: “Als er iets met de veegmachine is, dan reageert Metech meteen. Ze sturen dezelfde dag nog een monteur onze kant op. Super geregeld.”

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2022. Metech