100+ beoordelingen
4.6/5

Johan Bouwman is medewerker van DO-IT, marktleider in de import en export van biologische producten zoals zaden, bonen, noten, pasta’s en andere producten.  De groothandel heeft sinds kort een schrobmachine en een veegmachine van Metech. “We werken met voeding, dus hygiëne is heel belangrijk.”

De reden waarom DO-IT voor een veegmachine van Metech koos, is omdat ze eerst een kleine machine hadden met maar één borstel erop: “We hebben brede paden. Om die reden moesten we vaak heen en weer met de machine. Met de veegmachine van Metech is dit niet meer nodig, omdat er twee borstels op zitten. De veegmachine kan hierdoor breed vegen. Bovendien veegt één van de borstels het vuil meteen naar binnen.” Om dezelfde reden koos DO-IT voor een schrobmachine van Metech. “We hebben gekozen voor een grote, brede schrobmachine. Dit is wel écht schrobben.”

De ervaring met de veeg- en schrobmachines van Metech is dus positief. “Het is echt een verbetering ten opzichte van wat we hadden. Ik zit zelf niet op de machine, maar merk wel echt als er geveegd of geschrobd is.” Ook over de dienstverlening is DO-IT tevreden: “De koppen aan de zijkant hebben we twee keer moeten vervangen. Er komt dan iemand van Metech langs om te kijken wat er aan de hand is. Ook toen de schrobmachine een vreemde geur verspreidde, kwam er meteen een monteur langs. Dat vind ik super.”

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2022. Metech