100+ beoordelingen
4.6/5

Horeca groothandel Hanos in Amsterdam gebruikt drie schrobmachines van Metech (S520, S650, SR1200). De aanschaf van de schrobmachines is via het hoofdkantoor van Hanos verlopen. Frits Gerritsma van Hanos Amsterdam is erg enthousiast over de schrobmachines van Metech: “De machines zijn mooi compact, energiezuinig en ergonomisch verantwoord. Ook hebben de schrobmachines hele goede borstels.”

De schrobmachines zijn door Metech precies goed afgesteld op de gangpaden van Hanos. Ze hebben de juiste afstand tot de stellingen: “Voordat de machines werden geleverd, kwam Metech een kijkje bij ons nemen. Hierdoor kregen zij een goed beeld van de inrichting van ons bedrijf. Op basis van deze inzichten, heeft Metech de schrobmachines afgesteld. Ik vind dat heel prettig.”

Frits is enthousiast over de kwaliteit van de schrobmachines. Ook over de service van Metech is hij te spreken: “De service van Metech is uitstekend. Ze staan meteen voor je klaar als er iets is. Meestal komen ze dezelfde dag nog om de schrobmachine te repareren.”

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2022. Metech