100+ beoordelingen
4.6/5

Pon dealer Amersfoort heeft een schrobmachine S520 van Metech. De collega’s van Pon in Barneveld gebruikten al een schrob- en veegmachine van Metech. Zij waren erg enthousiast over de machines. Dat is de reden waarom Pon Amersfoort voor een schrobmachine van Metech koos. Bovendien is Metech klant van Pon.

Pon Amersfoort gebruikt de schrobmachine om de werkplaatsvloer schoon te houden. Service adviseur Jeroen van der Busse: “Na iedere klus, schrobben we de werkplaatsvloer even. We zijn erg tevreden met de schrobmachine van Metech. De machine werkt eenvoudig en maakt prima schoon! Ook vinden we het prettig dat de machine geen onnodige functies en knoppen heeft. De kans dat de machine defect raakt is hierdoor kleiner.” Ook over de service is Jeroen van der Busse tevreden: “De service van Metech is erg prettig. Wanneer we reinigingsmiddel bestellen, wordt deze super snel geleverd.”

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2022. Metech