100+ beoordelingen
4.6/5

Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie zoals restaurants, speeltuinen, animatie en een zwembad. Om het zwembad schoon te houden, heeft het park twee schrobmachines (350E, 350B) van Metech aangeschaft. Manon Horsting: “Wij rijden iedere dag langs de showroom van Metech in Barneveld en zagen de schrobmachines staan. Zo zijn we bij Metech uitgekomen.” 

Over de service van Metech is Manon erg tevreden: “Al vrij snel na aanschaf stak er een slangetje uit één van de schrobmachines. Na één belletje, stond Metech op de stoep om het slangetje te vervangen. Prima service!” 

Om de vloeren rondom het zwembad goed schoon te krijgen, moet de schrobmachine vaker over één stuk rijden. Manon hoopt dat dit nog aangepast kan worden, zodat één keer schrobben voldoende is. Ze denkt dat Metech dit wel kan oplossen: “Metech kan me hierin vast adviseren, misschien ligt het wel aan de borstels. Ik ga ze meteen bellen!”

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2022. Metech