MePower allesreiniger

Specificaties MePower allesreiniger

contact opnemen

Wilt u meer informatie over deze machine? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

MePower allesreiniger voor schrobmachines en schrobzuigmachines

‘MePower allesreiniger’ is een universeel reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines. Het wordt veel gebruikt voor het dagelijks reinigen van onder meer fabriekshallen, werkplaatsen, supermarkten, parkeergarages en magazijnen. ‘MePower allesreiniger’ verwijdert snel allerlei soorten vuil en is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 of 1.000 liter.

Reinigingsmiddel voor alle waterbestendige vloeren

MePower Allesreiniger’ is toepasbaar op alle waterbestendige vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren van beton, natuursteen, hout, linoleum en tegelvloeren. Het reinigingsmiddel is ook te gebruiken op bekleding, kunststof geverfde muren of stucwerk. Deze universele snelreiniger bevat reinigende componenten als synthetische detergenten, vuiloplossers, kalkbinders en  alkali. De PH waarde is 10,5.

Gebruiksaanwijzing van MePower allesreiniger

Verdun het reinigingsmiddel met schoon water in de tank van uw schrobmachine of schrobzuigmachine. Houd voor normale vervuiling een dosering van 1 tot 5 procent aan. Gebruik bij zwaardere vervuiling ‘MePower allesreiniger’ onverdund. Let er bij streepgevoelige ondergronden op dat u minder reinigingsmiddel gebruikt, altijd goed afspoelt en het reinigingsmiddel niet laag indrogen op de ondergrond. Het inlichtingenblad met veiligheidsgegevens is op aanvraag verkrijgbaar.

Bestel MePower allesreiniger of vraag om advies

Wilt u meer informatie over ‘MePower allesreiniger’? Of wilt u weten over welk reinigingsmiddel u het beste kunt gebruiken in uw schrobzuigmachine of schrobmachine? Metech adviseert u graag. Uiteraard kunnen we u ook razendsnel voorzien van MePower allesreiniger’. Vraag een offerte aan via 0342 - 414 361 of mail uw bestelling naar info@metechreiniging.nl.

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Job Meijer

Wilt u meer informatie over de MePower allesreiniger?

Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan. Wij tonen de prestatie van deze machine graag bij u op uw locatie!

Vrijblijvende demonstratie aanvragen