Neutrale vloerreiniger

Specificaties Neutrale vloerreiniger

contact opnemen

Wilt u meer informatie over deze machine? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Neutrale vloerreiniger voor schrobmachines en schrobzuigmachines

‘Neutrale vloerreiniger’ is een reiniger voor de periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Dit laagschuimende reinigingsmiddel is geschikt voor vrijwel alle merken schrobmachines en schrobzuigmachines. ‘Neutrale vloerreiniger’ droogt streeploos op en zorg voor een aangename, schone geur. Dit reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 en 1.000 liter.

Geschikt voor dagelijks gebruik op vrijwel alle vloeren

‘Neutrale vloerreiniger’ heeft een PH-waarde van 8 en is dagelijks toepasbaar op alle waterbestendige vloeren. Of het nu gaat om marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen. U kunt het reinigingsmiddel zowel gebruiken voor natte reiniging als sprayreiniging. Bij toepassing in een schrobzuigmachine is geen antischuim nodig.

Gebruiksaanwijzing van ‘Neutrale vloerreiniger’

Verdun het reinigingsmiddel met schoon water in de tank van uw schrobmachine of schrobzuigmachine. Houd een verhouding van 1:5 tot 1:50 aan, afhankelijk van de aard van de vervuiling. Voor professionele gebruikers is op aanvraag het inlichtingenblad beschikbaar.

Bestel ‘Neutrale vloerreiniger’ of vraag om advies

Wilt u meer weten over het gebruik van ‘Neutrale Vloerreiniger’? Of wilt u advies over het juiste reinigingsmiddel voor uw schrobmachine of schrobzuigmachine? Metech adviseert u graag. Uiteraard kunnen we u ook razendsnel voorzien van ‘Neutrale Vloerreiniger’. Vraag een offerte aan via 0342 - 414 361 of mail uw bestelling naar info@metechreiniging.nl.

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Job Meijer

Wilt u meer informatie over de Neutrale vloerreiniger?

Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan. Wij tonen de prestatie van deze machine graag bij u op uw locatie!

Vrijblijvende demonstratie aanvragen