Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Vloerreiniger Extra

Vloerreiniger Extra voor schrobmachines en schrobzuigmachines

‘Vloerreiniger Extra’ is een krachtig reinigingsmiddel voor alle merken schrobmachines en schrobzuigmachines. U reinigt er snel en grondig sterk vervuilde vloeren mee. ‘Vloerreiniger Extra’ verwijdert onder meer vuil, olie, vet, eiwitten, zwarte strepen en oude waslagen. Dit reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 en 1.000 liter.

Geschikt voor alkali- en waterbestendige vloeren

‘Vloerreiniger Extra’ is toepasbaar op alkali- en waterbestendige vloeren. Denk bijvoorbeeld aan betonvloeren, tegels, natuursteen, kunststof of rubber. Het reinigingsmiddel wordt veel gebruikt voor schrobmachines en schrobzuigmachines in productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, parkeergarages en openbare gebouwen. ‘Vloerreiniger Extra’ is bovendien geschikt voor het reinigen van machines.

Gebruiksaanwijzing van ‘Vloerreiniger Extra’

Verdun het reinigingsmiddel met schoon water. Houd een verhouding van 1:5 tot 1:50 aan, afhankelijk van de aard van de vervuiling. Bij sterk vervuilde vloeren het product eerst inzetten, borstelen en enige minuten laten inwerken. Daarna vloer borstelend droogzuigen. Let op: ‘Vloerreiniger Extra’ is irriterend voor oog en huid. Voor professionele gebruikers is op aanvraag het inlichtingenblad beschikbaar.

Bestel ‘Vloerreiniger Extra’ of vraag om advies

Wilt u meer weten over het gebruik van ‘Vloerreiniger Extra’? Of wilt u advies over het juiste reinigingsmiddel voor uw schrobmachine of schrobzuigmachine. Metech denkt graag met u mee. Uiteraard kunnen we u ook razendsnel voorzien van ‘Vloerreiniger Extra’. Vraag een offerte aan via 0342 - 414 361 of mail uw bestelling naar info@metech.nl.

Je merkt écht dat er geveegd of geschrobd is!

Johan Bouwman
DO-IT

onze klanten

  • brugel-logo
  • coolworld-rentals
  • stern-auto
  • karwei-tilburg
  • groenrijk-tuincentrum
  • opticool-logo