Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Service en onderhoud

Goed geregeld zodat jij snel weer door kunt

Niets zo frustrerend als een veegmachine die niet naar behoren werkt. Of een schrobmachine die er spontaan mee ophoudt. Met onze onderhoudsservice is je oplossing snel gevonden. Je kunt bij ons terecht voor incidentele reparaties en periodiek onderhoud. Dat is superhandig, vooral als je echt niet zonder onze machines kunt. Met onze onderhoudsservice voorkom je nare verrassingen en werkt je machine altijd!

Onderhoudsservice 

Onderhoud van veeg- en schrobmachines doen we in eigen beheer. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor grootschalige revisies en doen periodiek onderhoud. Daarmee voorkom je stilstand en hoge reparatiekosten. 

Reparatieservice 

Onze storingsmonteurs zijn snel ter plekke. Als het nodig is, staan ze binnen 24 uur bij je op de stoep. Soms is de reparatie zo ingrijpend dat we zorgen voor een tijdelijke, vervangende machine. Zo kun jij door. Wij herstellen de machine dan in onze eigen werkplaats. Is de storing minder ingewikkeld? Dan verhelpen we het binnen no time. Soms zelfs via de telefoon of de mail.

Metech Sweepers en Scrubbers

Advies

Naast onderhoud en reparatie kun je bij ons altijd terecht voor een stevige kop koffie en eerlijk advies. Omdat we vaak leveren aan bedrijven in dezelfde branches is de kans groot dat we jouw taal spreken. Dus vertel: waar ben je naar op zoek? We denken graag met je mee. Ben je op zoek naar service in de puurste zin van het woord? Machines die altijd werken? Snelle reparatie? Neem dan contact met ons op. Je bent altijd welkom!

Heeft je machine een storing? Bel ons, wij komen helpen!