Service

Bij Metech snappen we dat u zo lang mogelijk wilt doen met uw veegmachine of schrobmachine. Daarom kunt u rekenen op uitgebreide service. Of het nu gaat om advies, instructies, onderhoud, reparatie of de juiste bijbehorende reinigingsmiddelen. U kunt altijd rekenen op Metech!

Reparatie van veegmachines en schrobmachines 

Niets vervelender dan een veegmachine of schrobmachine die stilstaat. In dat geval staat Metech ook voor u klaar. Als het nodig is staan onze storingsmonteurs binnen 24 uur bij u op de stoep voor een reparatie van uw veegmachine of schrobmachine. En natuurlijk kunnen we u ook eventueel voorzien van een tijdelijke, vervangende schrobmachine of veegmachine. Storing? Neem contact op via 0342 - 414 361 of info@metechreiniging.nl.

Metech Sweepers en Scrubbers

Reinigingsmiddelen voor uw schrobmachine

Voor een schone vloer is niet alleen een goede schrobmachine nodig. Ook de juiste reiningingsmiddelen zijn erg belangrijk. Metech beschikt over een compleet assortiment hoogwaardige reinigingsmiddelen voor schrobmachines en schrobzuigmachines. Van universele vloerreinigers voor regulier schrobwerk tot krachtige reinigingsmiddelen voor zwaar vervuilde vloeren.  Bekijk onze reinigingsmiddelen voor schrobzuigmachines en schrobmachines.

Daarom metech

Jaap Snijder

Een serviceafspraak inplannen?

Metech levert de perfecte service voor uw machines. We bewijzen het graag!

Maak een afspraak!