Stofzuigers

Met een stofzuiger of waterstofzuiger houdt u uw werkplaats, bedrijfshal, kantoor of fabrieksvloer eenvoudig en grondig schoon. Bovendien beschermt u uw medewerkers tegen schadelijke bouwstoffen die vrijkomen bij werkzaamheden. Metech biedt u zulke professionele stofzuigers en waterstofzuigers aan tegen scherpe prijzen.


Daarom metech

Contact opnemen

Hoge kwaliteit stofzuigers

Tussen de stofzuigers die op de markt zijn zit veel verschil. Metech levert uitsluitend industriële stofzuigers. Deze stofzuigers beschikken over een grote zuigkracht, een ruime ketelinhoud en hoogwaardige filters. Ze hebben bovendien een langere levensduur dan de stofzuiger uit de bouwmarkt. En ze zijn gemaakt om dag in dag uit intensief te gebruiken. Dat maakt een stofzuiger van Metech een slimme investering.

Welke stofzuiger is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten stofzuigers op de markt. Met een gewone stofzuiger kunt u grote ruimtes zoals bouw- en werkplaatsen snel en grondig schoonmaken. Een waterstofzuiger of combizuiger is handig als u te maken heeft met zowel droge (stof) als natte (water, vetten, logen en zuren) vervuiling. Ook zijn er bstofzuigers waarop u elektrisch gereedschap kunt aansluiten. Daardoor heeft u directe afzuiging tijdens bijvoorbeeld het slijpen, frezen, schuren of boren.

Advies, demonstratie of offerte?

Metech adviseert u op maat over de stofzuiger die bij uw bedrijf past. Ook komen we graag langs voor een vrijblijvende demonstratie van onze stofzuigers. Neem contact op via 0342 - 414 361 of info@metechreiniging.nl. Of vraag direct een offerte aan. Dan heeft u morgen een prijsopgave in huis voor uw stofzuiger of combizuiger!

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Daniël Marantika

U zoekt een goede stofzuiger?

Wij bewijzen dat onze stofzuigers het beste resultaat leveren. Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

Vrijblijvende demonstratie aanvragen