Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Meijer V90

Compacte veegmachine

De MEIJER V90 achterloop veegmachine is een compacte veegmachine voor middelgrote vloeroppervlakten. Deze robuuste, door accu aangedreven machine wordt ingezet voor het vegen van (parkeer)terrein maar boekt ook zeer goed resultaat in de zwaardere omstandigheden. 

Robuuste, onderhoudsarme veegmachine met grote vuilbak

De machine heeft een metalen plaatframe van 2 mm. De zijborstel wordt mechanisch aangedreven. De MEIJER V90 beschikt over een industrieel veegsysteem. Het filter is horizontaal in de veegzuigmachine gepositioneerd. Hierdoor blijft er geen stof achter tijdens het schudden. 

De zijborstel van de MEIJER V90 is in hoogte verstelbaar. De veegmachine beschikt over een indicator van het accuniveau. 

Metech: uw dealer van Meijer veegmachines

Als dealer van Meijer veegmachines en veegzuigmachines kan Metech u snel voorzien van een Meijer V90 veegmachine. Uiteraard inclusief accu’s, laders én voorzien van één jaar garantie. U kunt de Meijer V90 veegmachine bij Metech kopen, huren of leasen. Kiest u voor Metech? Dan zit u ook daarna goed. Want onze gespecialiseerde veegmachinemonteurs verzorgen onderhoud, revisies en reparaties waarmee ze de levensduur van uw veegmachine verlengen

Demonstratie, advies of offerte van de Meijer V90 veegmachine

Metech komt graag bij u langs om de Meijer V90 veegmachine te demonstreren. Maak een afspraak via 0342 - 414 361 of info@metech.nl. Of neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie over deze industriële veegzuigmachine. Uiteraard voorzien we u ook graag van een scherpe offerte. Vraagt u die vandaag aan, dan heeft u morgen een offerte voor de Meijer V90 veegmachine in huis.

Je merkt écht dat er geveegd of geschrobd is!

Johan Bouwman
DO-IT

onze klanten

  • brugel-logo
  • coolworld-rentals
  • stern-auto
  • karwei-tilburg
  • groenrijk-tuincentrum
  • opticool-logo