Meijer VR1500HD

De MEIJER VR1500HD is een betrouwbare opzit-veegmachine. De machine is uitermate geschikt voor het vegen van middelgrote en grote oppervlakten zoals parkeerterreinen, magazijnen en loodsen.

Specificaties Meijer VR1500HD veegmachine

 • Veegbreedte hoofdborstel:
  88 cm
 • Veegbreedte met 1 zijborstel:
  116 cm
 • Veegbreedte met 2 zijborstels :
  144 cm
 • Inhoud vuilbak:
  180 liter
 • Maximale storthoogte vuilbak:
  143 cm
 • Theoretische capaciteit:
  11.500 m²/u.
 • Krachtbron:
  Diesel/LP/Accu 24V
 • Tractie op de:
  achterwielen
 • Maximale snelheid:
  -
 • Filter schudder:
  elektrisch
 • Filter oppervlak:
  11 m²
 • Afmetingen (lxbxh):
  126x63x85 cm
 • Gewicht:
  -

contact opnemen

Wilt u meer informatie over deze machine? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Meijer VR1500HD: grootste veegmachine, scherpe prijs

De machine beschikt over een hydraulisch hoog lossysteem. De vuilcontainer kan daarmee eenvoudig worden geleegd door de container tot een maximale hoogte van 143 cm te heffen. 

Naast de hoofdborstel beschikt deze veegmachine over twee zijborstels. Dit resulteert in een maximale veegbreedte van 143 cm. De zijborstels zijn inklapbaar. Beide borstels zijn voorzien van stalen bescherming. 

Voor meer comfort en extra bodemvrijheid heeft de MEIJER VR1500HD extra grote wielen. De machine beschikt over een groot filteroppervlak van 11 m2 met een elek-trische filterschudder. 

De pluspunten van de MEIJER VR1500HD: 
- Dubbele zuigventilator
- Superelastische wielen met grote diameter voor meer comfort, tractie op de twee achterwielen
- Benodigd minimaal onderhoud

Eenvoudig te bedienen, comfortabel in gebruik, lange levensduur

Als u elke dag vele meters veegt, dan zijn comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid een must. Bij de ontwikkeling van de Meijer VR1500HD veegmachine is juist daar veel aandacht aan besteed. De grote vuilbak van de veegzuigmachine is bijvoorbeeld hydraulisch op hoogte te legen via het bedieningspaneel. Dat zorgt voor een minimale lichamelijke belasting van de bestuurder. Dankzij de grote wielen zijn ook oneffen terreinen comfortabel schoon te maken. En door het robuuste ontwerp en het gebruik van slijtvaste materialen vraagt de veegzuigmachine weinig onderhoud. 

Levering, onderhoud en reparatie van uw veegmachine

Metech is dealer van Meijer Machines. Daardoor kunnen we razendsnel en uit voorraad nieuwe en gebruikte veegzuigmachines leveren. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Maar onze kracht zit niet alleen in snelheid. Bij Metech kunt u ook rekenen op service van het hoogste niveau. Onze technische dienst verlengt met periodiek onderhoud de toch al lange levensduur van uw veegzuigmachine. En in geval van nood staan we binnen no time op de stoep voor een spoedreparatie.

Demonstratie of offerte van de Meijer VR1500HD veegmachine

De Meijer VR1500HD komt het beste tot zijn recht in de praktijk. Daarom komt Metech graag langs om deze industriele veegzuigmachine te demonstreren. Maak een afspraak via 0342 - 414 361 of info@metechreiniging.nl. Uiteraard kunt u ook direct een offerte voor de Meijer VR1500HD aanvragen. Dan heeft u binnen 24 uur een scherpe offerte in huis.

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Job Meijer

Wilt u meer informatie over de Meijer VR1500HD?

Vraag nu een vrijblijvende demonstratie aan. Wij tonen de prestatie van deze machine graag bij u op uw locatie!

Vrijblijvende demonstratie aanvragen