Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Meijer VR1500HD

Lange levensduur

De MEIJER VR1500HD is een betrouwbare opzit-veegmachine. De machine is uitermate geschikt voor het vegen van middelgrote en grote oppervlakten zoals parkeerterreinen, magazijnen en loodsen.

Meijer VR1500HD: grote veegmachine, scherpe prijs

De machine beschikt over een hydraulisch hoog lossysteem. De vuilcontainer kan daarmee eenvoudig worden geleegd door de container tot een maximale hoogte van 143 cm te heffen. 

Naast de hoofdborstel beschikt deze veegmachine over twee zijborstels. Dit resulteert in een maximale veegbreedte van 143 cm. Beide borstels zijn voorzien van stalen bescherming. 

Voor meer comfort en extra bodemvrijheid heeft de MEIJER VR1500HD extra grote wielen. De machine beschikt over een groot filteroppervlak van 11  met een elek-trische filterschudder. 

Eenvoudig te bedienen, comfortabel in gebruik, lange levensduur

Als u elke dag vele meters veegt, dan zijn comfort, gebruiksgemak en betrouwbaarheid een must. Bij de ontwikkeling van de Meijer VR1500HD veegmachine is juist daar veel aandacht aan besteed. De grote vuilbak van de veegzuigmachine is bijvoorbeeld hydraulisch op hoogte te legen via het bedieningspaneel. Dat zorgt voor een minimale lichamelijke belasting van de bestuurder. Dankzij de grote wielen zijn ook oneffen terreinen comfortabel schoon te maken. En door het robuuste ontwerp en het gebruik van slijtvaste materialen vraagt de veegzuigmachine weinig onderhoud. 

Levering, onderhoud en reparatie van uw veegmachine

Metech is dealer en fabrikant van Meijer Machines. Daardoor kunnen we razendsnel en uit voorraad nieuwe en gebruikte veegzuigmachines leveren. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Maar onze kracht zit niet alleen in snelheid. Bij Metech kunt u ook rekenen op service van het hoogste niveau. Onze technische dienst verlengt met periodiek onderhoud de toch al lange levensduur van uw veegzuigmachine. En in geval van nood staan we binnen no time op de stoep voor een spoedreparatie.

Demonstratie of offerte van de Meijer VR1500HD veegmachine

De Meijer VR1500HD komt het beste tot zijn recht in de praktijk. Daarom komt Metech graag langs om deze industriele veegzuigmachine te demonstreren. Maak een afspraak via 0342 - 414 361 of info@metech.nl. Uiteraard kunt u ook direct een offerte voor de Meijer VR1500HD aanvragen. Dan heeft u binnen 24 uur een scherpe offerte in huis.

"De schrobmachine werkt eenvoudig en maakt prima schoon!"

Jeroen van der Busse
Pon Dealer - Amersfoort

"De veegmachines van Metech zijn makkelijk bestuurbaar en robuust."

Werner van den Brandhof
De Bron BV - Harderwijk

"De veegmachine is echt onmisbaar in ons magazijn!"

Ferry Peelen
Partspoint Group - Ede

"De schrobmachine schrobt de gladde betonnen vloer mooi schoon."

Christiaan van Ravenswaaij
S.C. Van Ravenswaaij B.V. - Veenendaal

"Na één belletje stond Metech op de stoep!"

Manon Horsting
Recreatiepark De Boshoek - Voorthuizen

"Je merkt écht dat er geveegd of geschrobd is!"

Johan Bouwman
Do-It B.V. - Barneveld

onze klanten

  • brugel-logo
  • coolworld-rentals
  • stern-auto
  • karwei-tilburg
  • groenrijk-tuincentrum
  • opticool-logo