Metech Sweepers & Scrubbers IN VEEG- EN
SCHROBMACHINES

Meijer VR850

Zeer gebruiksvriendelijk

De MEIJER VR850 is een compacte opzit-veegmachine. Zelfs in ruimten waar de doorgangen beperkt zijn bewijst deze machine zich als zeer effectief.

Meijer VR850 veegmachine: wendbaar en krachtig!

Deze compacte veegmachine heeft een hoofdborstel van 65 cm breed. Met de zijborstel aan de rechterzijde wordt de werkbreedte vergroot naar 85 cm. Het stalen frame maakt deze veegmachine tot een robuuste machine. De vuilcontainer, ook van staal, heeft een inhoud van 55 liter en is eenvoudig weg te rijden. De MEIJER VR850 heeft een filteroppervlakte van 4 m2 en heeft 5 patroonfilters. De accu’s zijn bereikbaar door de stoel weg te klappen. 

Onderhoudsarme constructie, minimale stofverspreiding

De Meijer VR850 veegzuigmachine is eenvoudig te bedienen. Het stalen frame is schokbestendig en de constructie is zo ontworpen dat onderhoud minimaal hoeft plaats te vinden. De hoofdborstel van de veegmachine is voorzien van een eigen stofafzuigsysteem. Dat zorgt voor minder verspreiding van stofdeeltjes bij het vegen. Wel zo schoon en gezond!

Levering, onderhoud en reparatie van uw veegmachine

Metech is specialist in reinigingsmachines. We leveren zowel nieuwe als gebruikte veegmachines en veegzuigmachines aan klanten in heel Nederland. Daarnaast verzorgen we onderhoud, reparaties en revisies van reinigingsmachines. We beschikken daarvoor over een eigen werkplaats en gekwalificeerde machinemonteurs.

Offerte of demonstratie van de Meijer VR850 veegmachine

Als dealer van Meijer Machines kunnen we u uitgebreid adviseren over de verschillende veegmachines van Meijer. Wilt u meer informatie, een demonstratie of een offerte voor de Meijer VR850 veegmachine? Neem dan contact op via 0342 - 414 361 of info@metech.nl.

Je merkt écht dat er geveegd of geschrobd is!

Johan Bouwman
DO-IT

onze klanten

  • brugel-logo
  • coolworld-rentals
  • stern-auto
  • karwei-tilburg
  • groenrijk-tuincentrum
  • opticool-logo