Schrobmachines

Schrobmachine kopen, huren of leasen

Met een schrobmachine kunt u snel, grondig en ergonomisch verantwoord uw vloer reinigen. Metech voorziet u van schrobmachines, schrobzuigmachines of schrobveegmachines van toonaangevende merken als Meijer, Isal, Karcher, Taski, Nilfisk, Hako, etc. U kunt onze schrobmachines en schrobzuigmachines kopen, huren of leasen.

Ontdek met één klik welke schrobmachine bij u past! Doe de gratis reinigingsmachinecheck en ontvang vandaag nog advies van onze specialisten.


Daarom metech

Contact opnemen

Krachtige industriële schrobmachines

Metech levert uitsluitend professionele, industriële schrobmachines. Deze degelijke en krachtige reinigingsmachines vegen en schrobben in één werkgang. Ze zijn gebruiksvriendelijk en staan garant voor een optimaal schrobresultaat. En omdat ze robuust en degelijk gebouwd zijn, gaan ze jarenlang mee. Zelfs als u de schrobmachine of schrobzuigmachine intensief gebruikt. U krijgt bij Metech standaard 1 jaar garantie op uw nieuwe schrobmachine.

Toepassingen van schrobmachines

Schrobmachines en schrobzuigmachines zijn ideaal voor bedrijven en organisaties die regelmatig grote vloeroppervlaktes moeten reinigen. Onze schrobmachines en schrobzuigmachines worden onder andere toegepast in fabrieken, zorginstellingen, bedrijfshallen, horeca-gelegenheden, showrooms, warehouses, distributiecentra, supermarkten en winkels.

Welke schrobmachine past bij u?

Welke schrobmachine past bij uw bedrijfsvoering, hangt af van onder andere de gebruiksintensiteit, het gewenste gebruiksgemak, de beschikbare ruimte om te schoonmaken en natuurlijk uw budget. Voor kleine vloeroppervlaktes en ruimtes met smalle doorgangen zijn loopschrobmachines handig. Voor grote vloeroppervlaktes is een opzitschrobmachine een arbovriendelijker alternatief. Onze adviseurs denken graag mee welke schrobmachine het beste past bij uw wensen en eisen.

Onderhoud en reperatie van uw schrobmachine

Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw schrobmachine is onderhoud essentieel. De gespecialiseerde monteurs van Metech verzorgen graag het periodiek onderhoud van uw schrobmachine of de revisie van uw schrobzuigmachine. En bij storingen kunt u rekenen op onze technische dienst. Als het nodig is, staan we binnen 24 uur bij u op locatie voor de reparatie van uw schrobmachine. Eventueel kunnen we u ook voorzien van een tijdelijke, vervangende schrobmachine. Bij storingen staat er binnen 24 uur een monteur bij u op locatie.

Ruime voorraad occasion schrobmachines

Naast nieuwe schrobmachines, biedt Metech u ook een ruime keuze aan tweedehands schrobmachines. Technisch gekeurd, gereviseerd, voordelig geprijsd en voorzien van zes maanden garantie. En u draagt met een keuze voor een occasion schrobmachine ook nog eens bij aan een lagere belasting van het milieu, omdat u de levensduur van de machine verlengt.

Advies, demonstratie of offerte?

Wilt u meer weten over een van onze schrobmachines, een offerte ontvangen of een demonstratie van een schrobzuigmachine op locatie? Neem dan contact op via 0342 - 414 361 of info@metechreiniging.nl.

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Job Meijer

U zoekt een goede schrobmachine?

Wij bewijzen dat onze schrobmachines het beste resultaat leveren. Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

Vrijblijvende demonstratie aanvragen