Veegmachines

Veegmachine kopen, huren of leasen

Met een veegmachine kunt u snel, effectief en op een comfortabele manier uw vloer schoonmaken. Metech beschikt over een ruim assortiment veegmachines en veegzuigmachines van toonaangevende merken als Meijer, Isal, Karcher, Isal, Nilfisk, Hako, etc. Stuk voor stuk degelijke, gebruiksvriendelijke en krachtige machines die zorgen voor een schone vloer. U kunt onze veegmachines en veegzuigmachines kopen, huren of leasen.

Ontdek binnen 1 minuut welke veegmachine bij u past! Doe de gratis reinigingsmachinecheck en ontvang vandaag nog advies van onze specialisten.


Daarom metech

Contact opnemen

Welke veegmachine past bij mijn bedrijf?

Met een veegmachine kunt u snel, effectief en op een comfortabele manier uw vloer schoonmaken. Metech beschikt over een ruim assortiment veegmachines en veegzuigmachines van toonaangevende merken als Meijer, Isal, Karcher, Nilfisk, Hako, etc. Stuk voor stuk degelijke, gebruiksvriendelijke en krachtige machines die zorgen voor een schone vloer. U kunt onze veegmachines en veegzuigmachines kopen, huren of leasen.

Veel occasion veegmachines op voorraad

Naast nieuwe veegmachines biedt Metech u ook ruime keuze aan tweedehands veegmachines. Natuurlijk voorzien van scherpe prijzen. En doordat u de levensduur van een veegmachine of veegzuigmachine verlengt, draagt u bij aan een lagere milieubelasting. Al onze occasions zijn gekeurd en technisch opgeknapt in onze eigen werkplaats. Bovendien krijgt u 6 maanden garantie op een occasion veegmachine.

Advies, kopen, demonstratie of offerte?

Wilt u meer weten over een van onze veegmachines, een offerte ontvangen of een demonstratie van een veegmachine op locatie? Neem dan contact op via 0342 - 414 361 of info@metechreiniging.nl.

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Daniël Marantika

U zoekt een goede veegmachine?

Wij bewijzen dat onze veegmachines het beste resultaat leveren. Doe de reinigingsmachinecheck!

Doe de check