Onderdelen bestellen voor jouw veeg- of schrobmachine

Bij Metech begrijpen we het belang van een soepel draaiende operatie en daarom streven we ernaar om jou te voorzien van hoogwaardige vervangingsonderdelen voor schrob- en veegmachines van alle gangbare merken.

Laat ons weten wat je nodig hebt

Metech heeft toegang tot een uitgebreid netwerk van leveranciers, waardoor wij in staat zijn om vrijwel alle vervangingsonderdelen voor schrob- en veegmachines te leveren, ongeacht het merk of model. Veel voorkomende merken waar we onderdelen voor kunnen leveren zijn o.a.: Nilfisk, Hako, Kärcher, Factory Cat, Comac, Fimap, Taski, Tennant, Cleanfix, Numatic en Meijer.

Denk hierbij aan onderdelen zoals: borstels, pads/padhouders, zuigrubbers, accu’s of acculaders, overige slijtdelen of enige ander onderdeel wat stuk kan gaan.

Onderdelen bestellen

Eenvoudig bestellen

Om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, nodigen wij je uit om telefonisch contact met ons op te nemen via 0342 414 361 (menu optie 2) of gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.
Geef daarbij duidelijk aan welk type onderdeel u zoekt, het merk van de machine, het modeltype en indien mogelijk ook het bouwjaar van de machine. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te assisteren bij het vinden van het juiste onderdeel. Ook als je nog geen klant bij ons bent.

Voorkom toekomstige stilstand:

Wil je de stilstand van uw machine tot een minimum beperken? Overweeg dan om een onderhoudscontract af te sluiten bij Metech. Onze onderhoudscontracten bieden regelmatige inspecties, preventief onderhoud en snelle toegang tot vervangingsonderdelen met extra korting, waardoor jouw bedrijfsactiviteiten soepel kunnen blijven verlopen. Kijk voor meer informatie op onderhoud.

Johanneke van der Wekken

Johanneke van der Wekken

Administratie/Onderdelen

0342-414361 (optie 2)
kantoor@metech.nl


Onderdelen bestellen

Vul het onderstaande formulier met informatie over het betreffende onderdeel en wij nemen z.s.m. contact met je op voor een offerte en de verwachte levertijden.

"*" indicates required fields

19
Jaar
Metech
700+
machines
5000+
Tevreden klanten
16
Specialisten
Pon.com logo Broekhuis.nl logo Bidfood.nl logo Logo van Do It Organic Logo van Hoogvliet Hanos Karwei
USP Metech

Grootste aanbod van Europa

We hebben altijd meer dan 700 machines op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

USP Metech

Gewaardeerd met een 9.2 door klanten

Onze klanten waarderen ons met een 9.2. Dit zijn onafhankelijke reviews verstuurd vanuit Feedback Company

USP Metech

Voor ieder budget een geschikte machine

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe machine of een gebruikte. We hebben altijd een machine die past binnen jouw budget.

“Snelle service, duidelijke uitleg en advies qua onderhoud en gebruik van onze schrobmachine. Keurige en vakbekwame monteur.”
Advies nodig of prijs opvragen?