Reinigingsmiddel bestellen voor jouw schrobmachine?

Het ene reinigingsmiddel is het andere niet. Daarin heb je heel veel keuze. Waar doe je goed aan? Vloerreinigers van het merk van je machine of een universeel middel? Wij voorzien je graag van deskundig advies en een middel op maat. Overigens: een reinigingsmiddel is bedoeld om je vloer goed te ontvetten, zodat nieuw vuil minder snel hecht. Je kunt onze machines ook gebruiken zonder reinigingsmiddel.

Onze vloerreinigers

  • ECO vloerreiniger (Neutraal)
  • Extra vloerreiniger
  • Natuursteen vloerreiniger

Hieronder kan je de veiligheidsbladen downloaden en nieuwe vloerreiniger bestellen.

Metech vloerreiniger bestellen
Demo aanvragen

Reinigingsmiddelen bestellen (op rekening)

Vul het bestelformulier in en ontvang reinigingsmiddel voor jouw schrobmachine.

Type reinigingsmiddel(Required)

Extra vloerreiniger

‘Vloerreiniger Extra’ is een krachtig reinigingsmiddel voor alle merken schrobmachines en schrobzuigmachines. U reinigt er snel en grondig sterk vervuilde vloeren mee. ‘Vloerreiniger Extra’ verwijdert onder meer vuil, olie, vet, eiwitten, zwarte strepen en oude waslagen. Dit reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 en 1.000 liter.

Geschikt voor alkali- en waterbestendige vloeren

‘Vloerreiniger Extra’ is toepasbaar op alkali- en waterbestendige vloeren. Denk bijvoorbeeld aan betonvloeren, tegels, natuursteen, kunststof of rubber. Het reinigingsmiddel wordt veel gebruikt voor schrobmachines en schrobzuigmachines in productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, parkeergarages en openbare gebouwen. ‘Vloerreiniger Extra’ is bovendien geschikt voor het reinigen van machines.

Gebruiksaanwijzing van ‘Vloerreiniger Extra’

Verdun het reinigingsmiddel met schoon water. Houd een verhouding van 1:5 tot 1:50 aan, afhankelijk van de aard van de vervuiling. Bij sterk vervuilde vloeren het product eerst inzetten, borstelen en enige minuten laten inwerken. Daarna vloer borstelend droogzuigen. Let op: ‘Vloerreiniger Extra’ is irriterend voor oog en huid. Voor professionele gebruikers is op aanvraag het inlichtingenblad beschikbaar.

Neutrale vloerreiniger (Ecologisch)

‘Neutrale vloerreiniger’ is een reiniger voor de periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Dit laagschuimende reinigingsmiddel is geschikt voor vrijwel alle merken schrobmachines en schrobzuigmachines. ‘Neutrale vloerreiniger’ droogt streeploos op en zorg voor een aangename, schone geur. Dit reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 en 1.000 liter.

Geschikt voor dagelijks gebruik op vrijwel alle vloeren

‘Neutrale vloerreiniger’ heeft een PH-waarde van 8 en is dagelijks toepasbaar op alle waterbestendige vloeren. Of het nu gaat om marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen. U kunt het reinigingsmiddel zowel gebruiken voor natte reiniging als sprayreiniging. Bij toepassing in een schrobzuigmachine is geen antischuim nodig.

Gebruiksaanwijzing van ‘Neutrale vloerreiniger’

Verdun het reinigingsmiddel met schoon water in de tank van uw schrobmachine of schrobzuigmachine. Houd een verhouding van 1:5 tot 1:50 aan, afhankelijk van de aard van de vervuiling. Voor professionele gebruikers is op aanvraag het inlichtingenblad beschikbaar.

Pon.com logo Broekhuis.nl logo Bidfood.nl logo Logo van Do It Organic Logo van Hoogvliet Hanos Karwei
USP Metech

Grootste aanbod van Europa

We hebben altijd meer dan 700 machines op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

USP Metech

Gewaardeerd met een 9.2 door klanten

Onze klanten waarderen ons met een 9.2. Dit zijn onafhankelijke reviews verstuurd vanuit Feedback Company

USP Metech

Voor ieder budget een geschikte machine

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe machine of een gebruikte. We hebben altijd een machine die past binnen jouw budget.

19
Jaar
Metech
700+
machines
5000+
Tevreden klanten
16
Specialisten
Advies nodig of prijs opvragen?