Bestel uw reinigingsmiddel bij Metech

Eenvoudig bestellen, snel in huis.

Reinigingsmiddelen

Altijd het beste reinigingsmiddel.

Het ene reinigingsmiddel is het andere niet. Daarin heb je heel veel keuze. Waar doe je goed aan? Vloerreinigers van het merk van je machine of een universeel middel? Wij voorzien je graag van deskundig advies en een middel op maat. Overigens: een reinigingsmiddel is bedoeld om je vloer goed te ontvetten, zodat nieuw vuil minder snel hecht. Je kunt onze machines ook gebruiken zonder reinigingsmiddel.


Een can met 10 liter vloerreiniger kost €38,20 excl. BTW. De verzendkosten zijn €12,50. 

Onze vloerreinigers

 • Neutrale vloerreiniger
 • Extra vloerreiniger
Metech veegmachines en schrobmachines

 

Reinigingsmiddelen bestellen (op rekening)

Vul het bestelformulier in en ontvang reinigingsmiddel.
 

  Neutrale vloerreiniger

  ‘Neutrale vloerreiniger’ is een reiniger voor de periodieke reiniging van vrijwel alle vloeren. Dit laagschuimende reinigingsmiddel is geschikt voor vrijwel alle merken schrobmachines en schrobzuigmachines. ‘Neutrale vloerreiniger’ droogt streeploos op en zorg voor een aangename, schone geur. Dit reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 en 1.000 liter. 

   

  Geschikt voor dagelijks gebruik op vrijwel alle vloeren

  ‘Neutrale vloerreiniger’ heeft een PH-waarde van 8 en is dagelijks toepasbaar op alle waterbestendige vloeren. Of het nu gaat om marmer, linoleum, kunststof, tegels, gelakt en ongelakt hout en steenachtige materialen. U kunt het reinigingsmiddel zowel gebruiken voor natte reiniging als sprayreiniging. Bij toepassing in een schrobzuigmachine is geen antischuim nodig.

   

  Gebruiksaanwijzing van ‘Neutrale vloerreiniger’

  Verdun het reinigingsmiddel met schoon water in de tank van uw schrobmachine of schrobzuigmachine. Houd een verhouding van 1:5 tot 1:50 aan, afhankelijk van de aard van de vervuiling. Voor professionele gebruikers is op aanvraag het inlichtingenblad beschikbaar.

  Extra vloerreiniger

  ‘Vloerreiniger Extra’ is een krachtig reinigingsmiddel voor alle merken schrobmachines en schrobzuigmachines. U reinigt er snel en grondig sterk vervuilde vloeren mee. ‘Vloerreiniger Extra’ verwijdert onder meer vuil, olie, vet, eiwitten, zwarte strepen en oude waslagen. Dit reinigingsmiddel voor schrobmachines en schrobzuigmachines is beschikbaar in verpakkingen van 10, 200 en 1.000 liter.

   

  Geschikt voor alkali- en waterbestendige vloeren

  ‘Vloerreiniger Extra’ is toepasbaar op alkali- en waterbestendige vloeren. Denk bijvoorbeeld aan betonvloeren, tegels, natuursteen, kunststof of rubber. Het reinigingsmiddel wordt veel gebruikt voor schrobmachines en schrobzuigmachines in productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, parkeergarages en openbare gebouwen. ‘Vloerreiniger Extra’ is bovendien geschikt voor het reinigen van machines.

   

  Gebruiksaanwijzing van ‘Vloerreiniger Extra’

  Verdun het reinigingsmiddel met schoon water. Houd een verhouding van 1:5 tot 1:50 aan, afhankelijk van de aard van de vervuiling. Bij sterk vervuilde vloeren het product eerst inzetten, borstelen en enige minuten laten inwerken. Daarna vloer borstelend droogzuigen. Let op: ‘Vloerreiniger Extra’ is irriterend voor oog en huid. Voor professionele gebruikers is op aanvraag het inlichtingenblad beschikbaar.