Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Metech Sweepers & Scrubbers zijn we vastberaden om maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in de veeg- en schrobmachine industrie te omarmen en te bevorderen. We geloven dat het cruciaal is om niet alleen innovatieve machines te leveren, maar ook een positieve impact op het milieu en de samenleving te hebben.

Een van onze kernprincipes is gescheiden afvalinzameling. We streven ernaar om afvalstromen binnen ons productieproces zorgvuldig te scheiden en te recyclen. Dit vermindert onze ecologische voetafdruk aanzienlijk en draagt bij aan een duurzamere toekomst.

Refurbishing

Een ander belangrijk aspect van ons MVO-beleid is refurbishing van gebruikte machines. We geloven in de levensduurverlenging van onze producten. Door gebruikte machines op te knappen en te upgraden, verminderen we afval en stimuleren we een circulaire economie waarin hulpbronnen efficiënt worden benut.

Circulair ondernemen  

Circulair ondernemen staat centraal in onze visie. We ontwerpen onze machines met het oog op demontage en hergebruik van componenten, waardoor we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en bijdragen aan een duurzamere industrie.

Kortom, bij Metech Sweepers & Scrubbers geloven we dat MVO de sleutel is tot een succesvolle toekomst in de veeg- en schrobmachine industrie. Door gescheiden afvalinzameling, refurbishing van gebruikte machines en circulair ondernemen te omarmen, streven we naar een schonere en meer verantwoorde wereld voor ons allemaal.

 

Sustainability

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen brochure

Download de brochure

Lees meer over de aanpak en filosofie van Metech Sweepers & Scrubbers omtrent Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen de veeg- en schrobmachine markt.

 

MVO brochure

Pon.com logo Broekhuis.nl logo Bidfood.nl logo Logo van Do It Organic Logo van Hoogvliet Hanos Karwei
20
Jaar
Metech
700+
machines
6000+
Tevreden klanten
22
Specialisten
Advies nodig of prijs opvragen?