Onderhoud van reinigingsmachines door echte specialisten

Een veeg- of schrobmachine die niet goed werkt, daar wordt niemand blij van. Daarom staan onze servicemonteurs paraat om in heel Nederland en België alle mogelijke problemen snel op te lossen, vaak al binnen 24 uur. Ook als je nog geen klant bij ons bent. Dankzij duidelijke communicatie en snel handelen wordt de stilstand tot een minimum gehouden en worden verrassingen achteraf voorkomen. Wel zo prettig.

Ontvang advies
Onderhoud aanvragen

Onderhoud op locatie

Je kunt bij ons terecht voor incidentele reparaties en periodiek onderhoud. Maak je gebruik van een onderhoudscontract? Dan nemen wij tijdig contact met je op voor het inplannen van onderhoud. De bussen van onze servicemonteurs zijn uitgerust met een breed scala vervangingsonderdelen, waardoor de onderhoudswerkzaamheden bijna altijd direct op locatie kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor worden alle mogelijke problemen snel verholpen en kunnen jullie weer verder met het vegen en schrobben van de bedrijfsvloeren. Mocht een reparatie wat langer duren, dan hebben wij een machine voor je beschikbaar ter overbrugging.

Met onze onderhoudsservice voorkom je nare verrassingen en werkt je machine altijd!

Hans

Hans Verschoor

Service coördinator

0342-414361 (optie 1)
td@metech.nl


Machine onderhoud aanvragen

Vul het onderstaande formulier met de onderhoudsvraag en wij nemen z.s.m. contact met je op voor de planning en eventuele kosten.

"*" indicates required fields

20
Jaar
Metech
700+
machines
6000+
Tevreden klanten
22
Specialisten
Pon.com logo Broekhuis.nl logo Bidfood.nl logo Logo van Do It Organic Logo van Hoogvliet Hanos Karwei
USP Metech

Grootste aanbod van Europa

We hebben altijd meer dan 700 machines op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

USP Metech

Gewaardeerd met een 9.2 door klanten

Onze klanten waarderen ons met een 9.2. Dit zijn onafhankelijke reviews verstuurd vanuit Feedback Company

USP Metech

Voor ieder budget een geschikte machine

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe machine of een gebruikte. We hebben altijd een machine die past binnen jouw budget.

“Snelle service, duidelijke uitleg en advies qua onderhoud en gebruik van onze schrobmachine. Keurige en vakbekwame monteur.”
Advies nodig of prijs opvragen?