100+ beoordelingen
4.6/5

Krachtige industriële zuigers van Meijer

Krachtige, wendbare zuigers.

Industriële zuigers
Metech veegmachines en schrobmachines
Metech veegmachines en schrobmachines
Metech veegmachines en schrobmachines
Metech veegmachines en schrobmachines
Metech veegmachines en schrobmachines

Kees Wisse

Commercieel directeur

De specialist in industriële zuigers

Compact, wendbaar, krachtig en robuust: je vindt bij ons een veelzijdig aanbod van industriële zuigers. Stuk voor stuk beschikken ze over grote zuigkracht, een ruime ketelinhoud en hoogwaardige filters. De vraag is alleen: welk type zoek je? Ga je alleen droog vuil opzuigen of zoek je een machine die ook geschikt is voor vloeistof? Wij hebben het allemaal staan in onze showroom. Kom je ‘m meteen halen of mogen we ‘m komen brengen? De keuze is aan jou.

 

 

Meer informatie over industriële zuigers

Vul het formulier in en wij nemen contact op.

  Industriële zuigers: levensduur

  We hebben industriële zuigers voor droog vuil, nat vuil of een combinatie daarvan. Onze nat- en/of droogzuigers kunnen wel tegen een stootje. De bediening werkt eenvoudig en de zuigers zijn, ook met volle tank, makkelijk te verplaatsen. Die optelsom resulteert niet alleen in een lange levensduur, maar ook in een vloer die brandschoon is en blijft. Wil je er zeker van zijn dat je stofzuiger of  waterzuiger zo lang mogelijk meegaat? Dan zorgen we graag voor regelmatig onderhoud. Is er iets mis? Onze monteur staat zo snel mogelijk bij je op de stoep.

   

  Industriële zuigers van Meijer

  In onze werkplaats ontwikkelen we ook onze eigen krachtpatsers. De industriële Meijer zuigmachines doen op geen enkel vlak onder voor die van toonaangevende merken. Dankzij onze jarenlange ervaring maken we wat jij nodig hebt. Scherp geprijsde combizuigers en stofzuigers van professionele kwaliteit.

   

  Showroom met industriële zuigers

  Jouw werkplaats, bedrijfshal of fabrieksvloer brandschoon? Als je contact met ons opneemt, gaat dat zeker lukken. Je hebt een paar opties. Is er haast bij? Vraag dan direct een offerte aan. We laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Eerst zien, dan geloven? Snappen wij. Kom gerust kijken in onze showroom in Barneveld. Als je liever hebt dat we langskomen, doen we dat. Met een demo bij jou op locatie laten we je zien dat je bij ons zeker slaagt. 

  Je weet wat je te doen staat: een belletje of mailtje is genoeg voor een demo of offerte. 

  Tip: onderhoud je industriële zuiger goed! Geen tijd? Dan doen wij het!

  Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
  Copyright © 2023. Metech