Tennant veegmachine

Als bedrijf streef je naar optimale prestaties, zowel in termen van schoonmaak resultaten als operationele productiviteit. Hier komt de rol van geavanceerde reinigingsapparatuur, zoals de Tennant veegmachines, om de hoek kijken. Tennant Company, een wereldwijde leider op het gebied van schoonmaakoplossingen, staat bekend om zijn innovatieve benaderingen en hoogwaardige producten.

Ontvang advies Bekijk alle Tennant veegmachines

Hulp nodig met kiezen?

Vanwege de vele opties kan het een uitdaging zijn om de juiste machine te vinden. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden een reinigingsmachine die geschikt is voor jouw type vloer, soort vervuiling en oppervlakte. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor vrijblijvend advies.

"*" geeft vereiste velden aan

USP Metech
1. Formulier invullen

Vul het formulier in en wij ontvangen jouw gegevens.

USP Metech
2. Advies ontvangen

Wij bellen jou voor telefonisch advies.

USP Metech
3. Demonstratie op locatie

Een geschikte machine? Wij demonstreren hem bij jou op locatie.

19
Jaar
Metech
700+
machines
5000+
Tevreden klanten
16
Specialisten

Waarom een veegmachine van Metech?

Van kleine achterlopers tot grotere zitmodellen, voor binnen of buiten, van kopen tot huren of leasen: bij Metech vind je altijd een geschikte machine binnen jouw budget. Doordat ze eenvoudig te bedienen zijn gebruik je hem vaker, waardoor je jouw bedrijfsvloer beter schoon houdt. Kom langs in onze showroom of neem contact als je meer wilt weten over onze veegmachines.

  • Occasions worden bij aankoop technisch helemaal klaargemaakt (nieuw accupakket, borstels, slijtdelen etc.)
  • Uitstekende service en korte levertijden
  • Vrijblijvende demonstratie op locatie om te zien welke machine het beste past bij jouw situatie
Wim van Ommeren

Wim van Ommeren

Accountmanager &  Export

0342 414 361 (keuze 3)
wo@metech.nl


Pon.com logo Broekhuis.nl logo Bidfood.nl logo Logo van Do It Organic Logo van Hoogvliet Hanos Karwei
USP Metech

Grootste aanbod van Europa

We hebben altijd meer dan 700 machines op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

USP Metech

Gewaardeerd met een 9.2 door klanten

Onze klanten waarderen ons met een 9,2. Dit zijn onafhankelijke reviews verstuurd vanuit Feedback Company

USP Metech

Voor ieder budget een geschikte machine

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe machine of een gebruikte. We hebben altijd een machine die past binnen jouw budget.

"Snelle service, duidelijke uitleg en advies qua onderhoud en gebruik van onze schrobmachine. Keurige en vakbekwame monteur."

De kenmerken van Tennant veegmachines

Tennant Company heeft door de jaren heen een indrukwekkende evolutie doorgemaakt op het gebied van veegmachines. Wat begon als conventionele, handmatig bediende machines, heeft zich ontwikkeld tot geavanceerde, op batterijen werkende apparaten met ingebouwde technologieën voor maximale efficiëntie. De Tennant veegmachines zijn nu synoniem geworden voor krachtige prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Met krachtige borstels en zuigkracht kunnen Tennant veegmachines moeiteloos verschillende soorten vuil, van stof tot puin, aan. Ze zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende reinigingstaken aan te kunnen, waardoor de algehele schoonmaak kwaliteit verbetert.

Daarnaast zijn de Tennant veegmachines ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes. Dit verhoogt de operationele efficiëntie doordat reinigingstaken sneller kunnen worden uitgevoerd.

Veel Tennant veegmachines zijn uitgerust met geavanceerde filtersystemen die fijnstof opvangen, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de impact op het milieu wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in industriële omgevingen waar stof en deeltjes een veelvoorkomend probleem zijn.

Ook integreert Tennant cutting-edge technologieën in hun veegmachines, zoals geautomatiseerde sensoren voor optimale prestaties, batterij beheersystemen voor een langere levensduur van de batterij en bedieningspanelen met gebruiksvriendelijke interfaces.

Tennant 6400

De Tennant 6400 is een model binnen het assortiment van Tennant veegmachines. Het combineert geavanceerde functies met robuuste constructie voor een ongeëvenaarde reiniging ervaring. Enkele opvallende kenmerken van de Tennant 6400 zijn:

Groot reinigings bereik: Met een indrukwekkend reinigingsbereik kan de Tennant 6400 grote oppervlakken efficiënt en snel reinigen, waardoor de arbeidstijd wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Variabele borsteldruk: De Tennant 6400 is uitgerust met variabele borsteldruk instellingen, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan reinigings toepassingen. Of het nu gaat om licht stof of hardnekkig vuil, deze machine past zich aan voor optimale resultaten.

Geavanceerd Filtersysteem: Met een geavanceerd filtersysteem vangt de Tennant 6400 niet alleen stof en vuil op tijdens het reinigen, maar zorgt het er ook voor dat de uitgestoten lucht schoon en fris is, wat bijdraagt aan een gezondere werkomgeving

Toepassingen en Voordelen in de Praktijk

De Tennant veegmachines, waaronder het model 6400, vinden toepassing in diverse sectoren, zoals magazijnen, fabrieken, parkeergarages, winkelcentra en meer. Door de efficiëntie en snelheid van reinigingstaken te verhogen, kunnen bedrijven meer gedaan krijgen in minder tijd, wat resulteert in verbeterde algehele productiviteit.

Door minder arbeidsuren te besteden aan reiniging en door de duurzame constructie van Tennant veegmachines gaan ze lang mee, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Schone en opgeruimde ruimtes dragen bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving voor medewerkers, wat op zijn beurt de tevredenheid en het welzijn bevordert.

Kortom, de Tennant veegmachines, waaronder het indrukwekkende model 6400, vormen een integraal onderdeel van moderne reinigingsoplossingen voor verschillende industrieën. Met hun geavanceerde functies, robuuste constructie en bewezen prestaties helpen ze bedrijven hun schoonmaakprocessen te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde efficiëntie, kostenbesparingen en een betere werkomgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Tennant veegmachines bij Metech.

Advies nodig of prijs opvragen?