100+ beoordelingen
4.6/5

Op zoek naar een Fimap reinigingsmachine?

Bekijk direct onze actuele voorraad.

Fimap
Metech veegmachines en schrobmachines

Job Meijer

Onze specialisten staan klaar

Waarom bedrijven kiezen voor reinigingsmachines van Metech

Metech is meer dan alleen een reinigingsmachine. Het is meer dan het product alleen, het is de service, de kwaliteit en dan manier van contact dat het bedrijf zo uniek maakt. Onze veeg- en schrobmachines zorgen ervoor dat jij en je collega’s meer uit je werkdag haalt. Of het nu gaat om het reinigen van een kleine kantoorruimte tot een parkeergarage. Metech maakt met veel liefde en vakmanschap elke professionele veeg- of schrobmachine voor jou op maat. Onze belofte: Altijd de beste service van Metech.

  • De beste service van Nederland
  • Binnen 24 uur op locatie
  • Altijd een geschikte machine binnen uw budget
0

Jaar ervaring

Met veeg- en schrobmachines

0 +
Occasions
0 +
Tevreden klanten
0
Specialisten

Fimap Schrobmachines en Veegmachines

Fimap, opgericht in 1988, is een Italiaanse producent van schrobmachines en veegmachines. Vanuit het hoofdkantoor net buiten Verona werkt Fimap aan innovatieve reinigingsmachines die snelheid, comfort en efficiency combineren. De Fimap veegmachines en Fimap schrobmachines worden gebruikt in winkels, scholen, fabrieken, magazijnen, sporthallen, stations, vliegvelden en op nog veel meer plekken.

Wilt u weten welke reinigingsmachine bij u past?

 

Tweedehands Fimap schrobmachine of schrobzuigmachine

Van de compacte Genie E, een schrobmachine voor kleine ruimtes. Tot de Fimap, het paradepaardje van Fimap, die moeiteloos terreinen tot 30.000 vierkante meter schoonveegt. Fimap biedt schrobmachines en schrobzuigmachines voor elke toepassing. Metech levert geen nieuwe Fimap schrobmachines, maar heeft wel af en toe een gebruikte Fimap schrobmachine beschikbaar. Al onze occasion schrobmachines zijn technisch nagelopen en voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje.

 

Occasion veegmachine of veegzuigmachine van Fimap

De Fimap veegmachines en Fimap veegzuigmachines zijn er variërend van compacte accu-aangedreven achterloopmachines tot zeer grote opzitmachines met een dieselmotor. Metech ruilt regelmatig gebruikte reinigingsmachines in, waardoor we beschikken over een grote voorraad occasions waaronder af en toe ook een Fimap veegmachine. Voordat we ze aan u presenteren, vervangen we eerst slijtgevoelige onderdelen. Zodat ze weer jaren meegaan. Bekijk direct onze actuele occasion veegmachines.

Welke reinigingsmachines zijn een alternatief voor Fimap?

Bent u benieuwd naar alternatieven voor een Fimap veegmachine of Fimap schrobmachine. Metech levert schrobmachines van Factory Cat, DEC en Ghibli. Het gaat om industriële reinigingsmachines van zeer hoge kwaliteit, die garant staan voor krachtige schrobprestaties. Ook de onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke veegmachines van Isal, Meijer en Factory Cat zijn aantrekkelijke alternatieven. Wilt u meer weten of advies bij het vergelijken van veeg- of schrobmachines? Neem contact op met Metech via 0342 – 414 361 of info@metech.nl.

 

Advies, demonstratie of offerte voor een Fimap?

Onze adviseurs vertellen u graag meer over de Fimap veegmachines en schrobmachines. Ook komen ze graag langs voor een demonstratie van deze industriële machines. Liever direct een scherpe offerte? Neem contact op met Metech via 0342 – 414 361 of info@metech.nl en u heeft binnen 24 uur een prijsvoorstel voor een Fimap of een ander merk.

 

Waarom Metech?

Een schone vloer werkt prettiger, is gezonder voor uw werknemers en vormt een visitekaartje richting bezoekers. Kies daarom voor de veegmachines, schrobmachines en stofzuigers van Metech. Krachtige en degelijke machines die intensief reinigen. Maar wel eenvoudig te bedienen en comfortabel in gebruik zijn. Of het nu gaat om nieuwe reinigingsmachines of voordelige occasions.

Metech heeft een enorm assortiment veegmachines en schrobmachines, nieuw en gebruikt. Doordat wij meer dan 150 machines standaard op voorraad hebben kunnen wij supersnel leveren. Elke dag zetten wij ons in om de snelheid en kwaliteit te verhogen. Wij kunnen binnen 24 uur een monteur op locatie hebben. Neem contact op. Dan gaan we samen voor het schoonste resultaat!

Wij gaan de uitdaging aan om élke vloer in Nederland en België brandschoon te krijgen. Wij onderscheiden ons door veeg- en schrobmachines aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service.
Copyright © 2023. Metech