Occasions

Voordelige occasion schrobmachine

Een tweedehands veegmachine of occasion schrobmachine is een voordelige en maatschappelijk verantwoorde keuze. Bij Metech heeft u altijd keuze uit meer dan 150 tweedehands schrobmachines en gebruikte veegmachines. Van compacte achterloop schrobmachines tot geavanceerde opzit veegzuigmachines. Het aanbod occasions wisselt dagelijks. De kwaliteit is constant!


Daarom metech

Contact opnemen

Garantie op occasion veegmachines

Al onze tweedehands veegmachines en schrobmachines zijn uitgebreid gekeurd en in onze eigen werkplaats technisch gereviseerd. Zo voorzien we occasion schrobmachines en veegmachines standaard van nieuwe rubbers en borstels. De kwaliteit? Die durven we te garanderen. Daarom krijgt u van ons een half jaar garantie op elke occasion veegmachine of tweedehands schrobmachine.

Tweedehands is goed voor het milieu

De aanschaf van een occasion schrobmachine of een tweedehands veegmachine past binnen een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering. U verlengt namelijk de levensduur van een reinigingsmachine. Dat is beter voor het milieu. Occasion veegmachines of gebruikte schrobmachines zijn bovendien aantrekkelijk als u voor het eerst een reinigingsmachine koopt of zich oriënteert op een ander merk.

Meer informatie over onze occasions

Bent u benieuwd welke tweedehands reinigingsmachine het beste geschikt is voor uw bedrijf of organisatie? Wilt u meer weten over een specifieke occasion schrobmachine? Of wilt u een demonstratie van een occasion veegmachine bij u op locatie aanvragen? Neem dan contact op via 0342 - 414 361 of info@metech.nl

 

 

Advies, offerte of demo?

Wilt u meer informatie over één van onze machines?

Neem contact op via 0342 414 361 of info@metech.nl

Job Meijer

U zoekt een goede occasion?

Laat u adviseren voor een goede occasion en vraag vrijblijvend informatie op. Wij zoeken de beste machine die past bij uw wensen.

Vraag vrijblijvend informatie aan